Results 1 to 9 of 9

Thread: Logo doesn't work on all pages

  1. #1
    Klemi
    Guest

    Logo doesn't work on all pages

    Hello everybody,

    I have a problem, the logo in the header doesn't appear on all pages. Only on the homepage.
    I really don't understand why.

    You can check this here : http://atelier-leger.com/

    Here is the code in the "header.php" :
    <h1><a href="<?php bloginfo('home'); ?>"><img src="img/logo.png"; alt="Atelier Léger";/></a></h1>

    Thanks!

  2. #2
    Klemi
    Guest
    Can anyone help please ?

  3. #3
    hoang_ngan
    Guest
    I thing file "header.php" not incllude all pages.!

  4. #4
    thanhhuyen0102
    Guest
    you can try to follow this article .

  5. #5
    ngocronght
    Guest
    i think you should look up in the google, it can help you

  6. #6
    nics sharma
    Guest
    Well, One common template change is to use your own graphic/image. It do only simple graphics those are usually linked in your template's html file. Simply change the reference to the image of your choice in the your template's html file.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    8
    It do only simple graphics those are usually linked in your template's html file

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1
    Simply change the reference to the image of your choice in the your template's html file.

  9. #9
    Hello Klemi,

    do you have a link for me that I could check whether I see something in the sourcecode of your login page?

    When testing the whole thing, everything works fine here.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •